Første skoledag 2018

Skoleåret 2018-19 startede mandag d. 13. august kl. 9.00, hvor vi bød elever og forældre velkommen første skoledag efter sommerferien.

En skole er ingenting uden sine elever. Derfor bliver første skoledag på Sorø Privatskole markeret med rød løber, fællessang og klapsalver, som det hører sig til på en af skoleårets vigtigste dage.

"Jeg glæder mig til at byde jer allesammen velkommen tilbage efter en forhåbentlig fantastisk ferie. Jeg håber, I har fået slappet af og nydt tiden med jeres familie og venner. Nu starter skoleåret 2018-19 nemlig." - Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder

Skolegården bliver fyldt til bristepunktet af glade og solbrune elever og forældre, som spændte møder ind til et nyt og spændende skoleår. En stille og rolig skoledag, som starter med den fælles velkomst i skolegården kl. 9.00. Derefter bliver eleverne fulgt ud i deres respektive klasselokaler af klasselærerne, hvor der er klasselærerdag indtil kl. 11:35. Det giver god tid til at snakke om sommerferien, hente bøger og i det hele taget forberede sig på skoleåret 2018-19. Herefter åbner SFO og Klub.