Juleafslutning 2018

Sidste dag før juleferien på Sorø Privatskole finder sted i Sorø Klosterkirke. Her samles elever, medarbejdere og forældre til den fælles juleafslutning med musikalske indslag, julesalmer og oplæsning af juleevangeliet.

 

Alle elever på Sorø Privatskole mødte som normalt kl. 8.00, hvor der først var julehygge, pakkeleg og lignende med klassen, og derefter fælles juleafslutning i Sorø Klosterkirke kl. 10.30. Ca. kl. 12, da juleafslutningen var slut, kunne elever og medarbejdere gå på en lang juleferie frem til 7. januar 2019.

 

”Juleafslutningen i Sorø Klosterkirke er en fast tradition. Det betyder at forældre med børn på skolen, som selv har gået på skolen, kan se, hvordan deres børn nu oplever det samme, som dem. Derudover er juleafslutningen en god måde, at kombinere gudstjenesten, og det at komme i kirken, med fællesskab, taler, sang og hygge. Formidling af en tidssvarende og grundig undervisning med udgangspunkt i den danske kulturarv, og alt det som julen bygger på, er en væsentlig del af skolens værdier,” - Nanna Kofoed Øhrgaard.