Kun 2 ledige pladser i 4. klasse

Vi har 2 ledige pladser i 4. klasse på Sorø Privatskole næste skoleår. Efter skolen er blevet en fuld tresporet skole, med tre klasser på alle årgange, sker optag af nye elever kun på 4. årgang.

 

Sorø Privatskole fik med oprettelsen af 2.Z i indeværende skoleår tre klasser fra 0. til 9. årgang. Nye elever på Sorø Privatskole bliver fremover kun optaget på 4. årgang, hvor antallet af elever i klasserne går fra 20 til 24 elever i hver klasse.

 

”Vi oplever af og til, at forældre henvender sig til skolen, fordi de tror, vi stadig opretter nye klasser på den og den årgang. Men det er altså slut nu. Vi optager kun nye elever i 4. klasse eller hvis elever går ud af skolen. Faktisk har vi stadig enkelte ledige pladser på den kommende 4. årgang med skolestart næste skoleår,” - Kirsten S. Vad, afdelingsleder af Kompetencecenteret på Sorø Privatskole.

 

Der optages også nye elever på Sorø Privatskole på andre årgange, hvis elever går ud af skolen af den ene eller anden årsag. Fx hvis de flytter væk fra byen, skal på efterskole el. lign. Derudover bliver der hvert år optaget nye elever i 0. klasse.

 

 

Sorø Privatskole tager ikke ventelistegebyrer for elever, der står på venteliste.