Motionsdag 2017

Fredag, den 13. oktober, før efterårsferien er det traditionen tro motionsdag på Sorø Privatskole. Motionsdagen løb af stablen på det naturfredede Flommen. En vigtig dag med masser af bevægelse, frisk luft til hovedet og stærkt sammenhold på tværs af klasser og årgange

 

På Sorø Privatskole starter motionsdagen med at eleverne møder ind på skolen kl. 8.00 helt som normalt. Helt normal er dagen dog ikke, fordi eleverne er alle iført praktisk tøj med en lille taske til madpakken og noget at slukke tørsten med, hvilket fortæller lidt om, hvad der venter. Sammen går de til det naturfredede Flommen, hvor løbet starter efter en fælles opvarmning.

 

Eleverne vælger selv, om de følger ruten på 2 km eller 4 km, og hvor hurtigt de vil løbe. Det vil sige, hvor mange omgange de vil nå inden for tiden. Efter cirka 2 timer slutter løbet og eleverne følges tilbage til skolen, hvor der er fælles afslutning i skolens amfiteater med sang, musik og ikke mindst kåringer af længst løbende elever fra henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling, før eleverne blev sendt på en velfortjent efterårsferie.

Motionsdag 2017 Sorø Privatskole
Motionsdag 2017 Sorø Privatskole
Motionsdag 2017 Sorø Privatskole