Sidste skoledag 2017

Sorø Privatskole sluttede skoleåret 2016-17 af med en kæmpe omgang olympiske lege på banerne omkring Sorø Hallen sidste skoledag før sommerferien.

 

Eleverne fra 0.-8. årgang mødte ind kl 8, hvor de blev fordelt i lande på kryds og tværs af klasser og årgange med de største elever som holdkaptajner.

 

”Det er en dag med store smil og godt samarbejde hos elever og medarbejdere. Ikke kun fordi det er sidste dag før sommerferien, men også fordi det er en rigtig god dag, der indeholder bredt appellerende elementer som sammenhold, faglighed, leg og bevægelse. Det er et helt fantastisk syn, at se alle elever gå gennem Alleen med alverdens landes flag og hvordan de dyster i alle disciplinerne store og små sammen,” udtaler Søren Mølholm, lærer og medlem af idrætsteamet, som planlægger de olympiske lege.

 

De Olympiske Lege bestod af forskellige discipliner, som eleverne gennemførte med deres land, omkring Sorø Hallen. Efter legene blev vinderlandet afsløret i amfiteateret. Vinderen af OL 2017 blev Norge med Italien på en flot andenplads og Australien lige bagefter på en tredjeplads. Stor tillykke til dem og alle de andre lande, som gennemførte legene med smil og samarbejde på tværs af klasser og årgange.

 

Vi ønsker alle en god og velfortjent sommerferie. På gensyn i skoleåret 2017-18.

Olympic games 2017 Sorø Privatskole
Olympic games 2017 Sorø Privatskole
Olympic Games 2017 Sorø Privatskole
Olympic Games 2017 Sorø Privatskole
Olympic Games 2017 Sorø Privatskole
Olympic Games 2017 Sorø Privatskole