Sidste skoledag 2018

Sorø Privatskole sluttede skoleåret af med Olympiske lege. 600 elever, fordelt i forskellige lande, dystede på kryds og tværs af klasser og årgange i forskellige lege på banerne omkring Sorø Hallen sidste dag før sommerferien.

Sidste skoledag før sommerferien på Sorø Privatskole går traditionen tro med en omgang olympiske lege ved Sorø Hallen. Her dyster de omkring 600 elever, fordelt i forskellige lande på kryds og tværs af klasser og årgange, i discipliner som sækkevædeløb, sjipning, gummistøvlekast, hulahopring, æggeløb og ram overliggeren, hvor eleverne skal ramme fodboldmålets overligger, så en spand fyldt med vand vælter ned over læreren.

Eleverne i 8. klasse beviste igen i år, at de kunne leve fuldt ud op til titlen som holdledere. Det kom til udtryk i måden de løste legene på, deres sjove kampråb og optællinger af holdmedlemmer, før de gik videre til næste leg. Nogle af de mindste elever fik også lov til at sidde på skulderne, mens de gik til og fra Sorø Hallen i et festligt optog gennem Alleen.

De olympiske lege blev afsluttet på Sorø Privatskole, hvor eleverne spiste madpakker sammen, mens alle landenes point blev talt op. Afslutningsceremonien fandt sted i skolens amfiteater med præmieoverrækkelser og fællessang, før eleverne kunne gå på en lang velfortjent sommerferie.