Skolens fødselsdag 2017

Den 1. september 1887 havde Sorø Pigeskole første skoledag. Det betyder, at Sorø Privatskole, som skolen hedder i dag, kan fejre sit 130. år som skole den 1. september 2017. Vi fejrer dagen med trylleshow, fødselsdagssang og is.

 

Sorø Privatskole fejrer skolens 130 års fødselsdag fredag den 1. september med trylleshow for indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen på skift i løbet af formiddagen. Kl. 12 mødes alle i skolens amfiteater, hvor de synger skolens fødselsdagssang og spiser fødselsdagsis.

 

”Skolen er efterhånden ved at være en gammel dame. Men når det er sagt, så synes jeg faktisk hun holder sig imponerende godt. 130 års historie taler sit tydelige sprog. Derfor skal skolens fødselsdag selvfølgelig også fejres med fælles hygge, is og fødselsdagssang. Noget vi faktisk gør hvert år. Jeg ville ønske, at alle kunne opleve synet af 600 elever med lys i øjnene og mundvand, der skal holdes tilbage, når Hjem-IS bilen drejer ind i skolegården og ringer med klokken. En gratis is i skoletiden er lidt af et mirakel,” - Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder på Sorø Privatskole.