Start i 0. klasse

Sorø Privatskole har kun få ledige pladser tilbage i 0. klasse med skolestart august 2018. Udfyld ventelisteformularen nu, så kontakter vi dig snarest.

 

Sorø Privatskole blev for 2 år siden en fuld tresporet skole med tre klasser fra 0. til 9. årgang. Optag af nye elever sker derfor fremover kun ved skolestart i 0. klasse.

 

 

Udfylder du ventelisteformularen nu, kan dit barn nå at være med til alle de såkaldte "skoletimer", besøgsdage, hvor vi synger, tegner, leger m.m. på skolen sammen med de andre kommende elever i 0. klasse. Skoletimerne finder sted 4 gange i løbet af foråret 2018. Derudover er der ugen før skolestart en såkaldt "intro-uge", som er et frivilligt aktivitetsforløb i SFO'en, som kommende elever i 0. klasse kan benytte sig af.  

 

Sorø Privatskole er en traditionsrig, velfungerende og udviklingsorienteret grundskole med engagerede elever, forældre og medarbejdere. Der er moderne faciliteter med interaktive tavler, iPads i undervisningen og et solidt trådløst netværk. Efter skole har skolen et SFO-tilbud til elever i 0.-3. klasse, klub-tilbud til elever i 4.-6. klasse og musikskole-tilbud til elever i 0.-9. klasse. Skolen blev grundlagt for mere end 130 år siden, og er idag en af de mest fremtrædende skoler i lokalområdet.

 

Sorø Privatskole opkræver ikke ventelistegebyr for at skrive sit barn på ventelisten.