Lærer - specialundervisning

Har du stærke kompetencer inden for sociale relationer, klasseledelse og didaktik? Trives du i samarbejde med kollegaer, elever og forældre? Har du et ønske om at virke og udvikle på en god skole? Så er det måske dig, som vi søger!

 

Sorø Privatskole søger en dygtig underviser, der brænder for at løfte de fagligt svage elever. Vi skal primært have dækket specialundervisningen i skolens kompetencecenter, men vi hører også gerne om dine andre kompetencer.

 

Det er en fordel, hvis du har viden om ordblindhed (dysleksi), talblindhed (dyskalkuli) og andre diagnoser samt konkret erfaring med specialpædagogik og forskellige specialundervisningsmaterialer.

 

Det er vigtigt, at du kan planlægge, udføre og evaluere undervisning, som er tilpasset den enkelte elev. Derudover skal du kunne finde nye veje i forhold til elevernes udvikling. Samtidig skal du være åben for at videndele med dine kollegaer i kompetencecenteret samt løbende udvikle dine kompetencer.

 

Eleverne i 1.-6. klasse anvender iPads i undervisningen. I 7.-9. klasse medbringer eleverne deres egen computer. Ambitionen er at benytte digitalt pensum og undervisningsmateriale samt værktøjer for øget elevsamarbejde og individuel instruktion i alle fagområder. Målet er at accelerere elevernes læring gennem en synliggørelse af læringsmål, der sikrer øget ansvar og motivation for læring.

 

I de kommende skoleår arbejder vi med et 3-årigt udviklingsforløb i læringsledelse i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann med brug af læringsmål, taksonomier og kriterier.

 

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Vi er stolte af vores faglige resultater, og vi prioriterer et inkluderende og godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte.

 

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen.

Stillingen ønskes besat fra 01.03.2018. Ansøgningsfristen er 08.01.2018. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk

Kontakt Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder, 20 90 41 57, eller Lene Topshøj, viceskoleleder, 20 90 41 53, for yderligere information.

 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Om Sorø Privatskole

  • 3-sporet 10-årig grundskole med ca. 660 elever.

  • SFO for 0.-3. årgang og klub for 4.-6. årgang.

  • Bredt tilbud med linjefag og frivillig undervisning i alt fra musik til science.

  • Moderne faciliteter med fx interaktive tavler i alle klasse- og faglokaler, iPads i undervisningen, Mac og iPad-ordning for lærerne og et solidt trådløst netværk.

  • Grundlagt for mere end 130 år siden, og en af de mest fremtrædende skoler i lokalområdet.