Tysk- og engelsklærer

Har du stærke kompetencer inden for sociale relationer, klasseledelse og didaktik? Trives du i samarbejde med kollegaer, elever og forældre? Har du et ønske om at virke og udvikle på en god skole? Så er det måske dig, som vi søger!

 

Sorø Privatskole søger en ambitiøs lærer, der brænder for at undervise. Vi skal primært have dækket undervisningen inden for engelsk og tysk. Men vi hører også gerne om dine andre kompetencer.

 

På mange skoler skal eleverne vælge mellem fransk, spansk eller et helt andet sprog. På Sorø Privatskole har vi valgt – vi har valgt engelsk og tysk! Skolen er certificeret Cambridge Associate School og, som den eneste grundskole i Norden, akkrediteret til Deutsches Sprachdiplom, fordi skolen tilbyder engelsk- og tyskundervisning på et internationalt højt niveau.

 

Eleverne har engelsk fra 0. klasse og tysk fra 4. klasse. Vi har holddeling i engelsk og tysk i 8. og 9. klasse og i 9. klasse går studieturen til Berlin. I 1.-6. klasse anvender eleverne iPads i undervisningen. I 7.-9. klasse medbringer eleverne deres egen computer. Ambitionen er at benytte digitalt pensum og undervisningsmateriale samt værktøjer for øget elevsamarbejde og individuel instruktion i alle fagområder.

 

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Vi er stolte af vores faglige resultater, og vi prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte. I de kommende skoleår arbejder vi med et 3-årigt udviklingsforløb i læringsledelse i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann med brug af læringsmål, taksonomier og kriterier.

 

Skolen er afdelingsopdelt, og du vil blive tilknyttet mellemtrinnet og udskolingen samt relevante fagteams. Du bliver en del af et ambitiøst lærerkollegium med gode muligheder for sparring.

 

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen.

Stillingen ønskes besat fra 01.03.2018. Ansøgningsfristen er 08.01.2018. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk

Kontakt Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder, 20 90 41 57, eller Lene Topshøj, viceskoleleder, 20 90 41 53, for yderligere information.

 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Om Sorø Privatskole

  • 3-sporet 10-årig grundskole med ca. 660 elever.

  • SFO for 0.-3. årgang og klub for 4.-6. årgang.

  • Bredt tilbud med linjefag og frivillig undervisning i alt fra musik til science.

  • Moderne faciliteter med fx interaktive tavler i alle klasse- og faglokaler, iPads i undervisningen, Mac og iPad-ordning for lærerne og et solidt trådløst netværk.

  • Grundlagt for mere end 130 år siden, og en af de mest fremtrædende skoler i lokalområdet.