Pædagogassistent til SFO & 0. klasse (Barselsvikar)

Elsker du at være udendørs? Er du kreativ anlagt? Eller har du andre kompetencer og interesser, som du brænder for at sætte i spil? Så er det måske dig, vi søger!

Sorø Privatskole søger en dygtig pædagogassistent til skolens SFO og 0. klasse, der trives i samarbejdet med børn, forældre og kolleger. Stilling er et barselsvikariat på 31,5 timer om ugen fra juni 2019 til juli 2020.

Det pædagogiske tilbud er konstant i udvikling, og vi søger derfor en pædagogassistent, som ønsker at virke og være medskaber af det pædagogiske fritidstilbud. Du ved, at en dygtig pædagogassistent er kendetegnet ved en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger samt en evne til at turde skabe oplevelser igennem forskellige aktiviteter. Du skal have lyst til privatskoleverdenen, fællesskabet og til det særlige ekstra engagement, som er en naturlig del af Sorø Privatskoles kultur. Har du en eller anden X-factor, eller noget som gør dig særlig, hører vi meget gerne om dette.

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret grundskole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kolleger. Udover skolens SFO-tilbud bliver du tilknyttet som klassepædagog i 0. klasse, hvor du vil indgå i dele af undervisningen.

Du møder:

•      Børn med lyst til læring, leg, kreativitet og fysiske udfoldelser

•      Korte kommandoveje og stor fleksibilitet

•      God dialog i en atmosfære af gensidig respekt og tillid

For os er det vigtigt, at:

•      Du er god til at samarbejde, og at du er imødekommende og positiv

•      Du har lyst til at indgå i udviklingen af pædagogikken

•      Du er aktiv, initiativrig, anerkendende og nærværende

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen. Stillingen ønskes besat d. 01.06.19. Ansøgningsfristen er d. 31.03.19. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk Hvis du ikke har hørt fra os inden d. 01.04.19, er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet. Kontakt afdelingsleder Johnnie Christiansen på mobil 20904158 for yderligere information. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.  

Datapolitik

Vi gør opmærksom på, at når du sender en ansøgning til Sorø Privatskole, herunder eventuelle bilag og billeder, giver du samtidig samtykke til, at oplysningerne må opbevares i tre måneder efter ansøgningsfristens udløb.

Om Sorø Privatskole

  • 3-sporet 10-årig grundskole med ca. 660 elever.

  • SFO for 0.-3. årgang og klub for 4.-6. årgang.

  • Bredt tilbud med linjefag og frivillig undervisning i alt fra musik til science.

  • Moderne faciliteter med fx interaktive tavler i alle klasse- og faglokaler, iPads i undervisningen, Mac og iPad-ordning for lærerne og et solidt trådløst netværk.

  • Grundlagt for mere end 130 år siden, og en af de mest fremtrædende skoler i lokalområdet.