Juletraditioner og julegaveindkøb

I den tilstundende juletid vil man på skolen opleve vores mange traditioner, hvor skolen pyntes op, og der hygges i klasserne.

Det er bl. a. en fast tradition, at Nanna og Lene køber julegaver til skolens 80 medarbejdere, der har sendt deres gaveønske til skolens ledelse. I denne uge er skoledereren og viceskolelederen derfor på julegaveindkøbstur i Sorøs butikker.

”Ligesom tidligere år lægger vi vægt på, at vi køber de fleste gaver lokalt, så vi har været rundt i forretningerne i Sorø, hvor vi har købt 90 procent af gaverne. Det er en dejlig tradition, at vi bruger et par eftermiddage på at gå rundt i de julepyntede butikker og køber og bestiller gaver til vores medarbejdere,” siger Nanna.

Julegaveindkøbene i Sorø er et eksempel på, at SPRS lever op til ét af de syv samfundsløfter, som vi sammen med andre privatskoler har skrevet under på at følge. Det drejer sig om skolen og omverden: "Vi har konkrete aktiviteter og indsatser, hvor vi gør en positiv forskel for omverdenen - det store fælleskab - vi er en del af."

Læs mere om de syv samfundsløfter.

På fotos ses Lene og Nanne på juleindkøbstur i Sorø - og de første gaver er allerede lagt frem på 1. sal.