Klubben prioriterer flere fælles aktiviteter for alle børnene

Tirsdag var der trængsel i Klubben, da Gertrud og Kristoffer havde indkaldt klubbørnene til møde kl. 13. Der var vigtige ting på dagsordenen, lød budskabet, og det lokkede de fleste til.

Øverst på Gertruds seddel var budskabet om, at fremover må der kun spilles på telefoner og i-pads mellem kl. 15 og 16. Den øvrige tid, man er i klubben, er skærmfri - på nær enkelte undtagelser.

Det gav anledning til adskillige bemærkninger, og én spurgte bekymret, hvornår de nye regler trådte i kraft. ”På mandag,” lød budskabet. Og umiddelbart lød der et lettelsens suk fra flere drenge. Det må dog siges at være en stakket frist…

Mange nye forslag

Gertrud og Kristoffer forklarede, at grunden til ændringerne skyldes, at man ønsker, at alle børnene deltager mere aktivt i klubbens aktiviteter i dagligdagen. Desuden har flere forældre givet udtryk for, at de synes børnene tilbragte for meget tid ved skærmene. Og det har man lyttet til.

Gertrud gennemgik nogle af de mange aktiviteter, der hver dag foregår i klubben (se seddel på foto). Det er lige fra kreaværkstedet til brætspil, til udendørslege, playstation-spil og videofilm i biografen på 1. sal.

Hun spurgte, hvad børnene havde af ønsker til aktiviteter i og uden for Klubben, og der blev givet mange input til, hvad man godt kunne tænke sig. Alle forslagene blev godt modtaget af Kristoffer og Gertrud, der lovede at arbejde videre med ideerne.

Umiddelbart er der planer om et arrangement i Hjørring for Børnenes Rekordbog i Hjørring kombineret med besøg i Faarup Sommerland i efteråret, ligesom der til november er planlagt et besøg på Bogforum i Bella Center også med Børnenes Rekordbog.

Mere info om klubaktiviteterne i skoleåret vil følge.