Bibliotek

I hjertet af Sorø Privatskole er skolens bibliotek placeret. Her kan alle elever og lærere hente inspiration til projekter, undervisning og opgaveskrivning. Biblioteket har forskellige åbningstider, så det kan være en god idé, at du orienterer dig om disse på forhånd.

Aktiv læsning og E-bøger

Biblioteket fungerer som det forlængede klasseværelse, der er med til at understøtte en god og aktiv læseudvikling og faglig fordybelse. Biblioteket indgår som en væsentlig og central del af skolens læringsmiljø.

e-bøger fra Tellerup

www.bib.tellerup.dk

Faglighed, fordybelse og fællesskab

Biblioteket er også eventyrenes holdeplads. Bibliotekarerne læser den gode historie sammen med de yngste årgange og de deler deres glæde ved litteraturen med de ældste. Hvis du ikke har brug for bibliotekarerne, kan du selv gå på opdagelse i bogreolerne. I frikvartererne fungerer biblioteket som stedet, hvor du kan hygge dig med en god bog eller quizze med kammeraterne. Her er plads til både faglighed, fordybelse og fællesskab.

 

Kontakt

Du kan kontakte skolens bibliotekar Pia Hornskov på bibliokteket. Alternativt kan du ringe på 31 48 61 92 eller skrive til bib@sprs.dk .