Cambridge Associate School

Sorø Privatskole er Cambridge International Associate School (CIAS).

 

”Mange af vores elever er meget opmærksomme på verden omkring os, og de har derfor også et naturligt ønske om at blive dygtige til fremmedsprog. Samtidig kan vi konstatere, at der er stigende efterspørgsel efter supplerende undervisning, hvor eleverne arbejder fagligt med forskellige fag samtidig med, at de dygtiggør sig i engelsk,” - skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard

 

Internationalt anerkendt

Sorø Privatskole styrker den internationale dimension med undervisning i Cambridge-fagene og den internationalt anerkendte IGCSE-eksamen. International Generel Certificate of Secondary Education (IGCSE) er internationalt anerkendt og accepteret engelsk undervisning. Skolen underviser efter et fælles curriculum (IGCSE) som er ens i hele verden – uanset om skolen befinder sig i Singapore, Sydney eller Sorø.

 

Starten på ungdomsuddannelsen

På Sorø Privatskole skal 9. klasse være starten på ungdomsuddannelsen – ikke afslutningen på grundskolen. Vi tilbyder i første omgang IGCSE-fagene som linjefag i udskolingen og for elever på engelsk A-hold i udskolingen. Det skal gøre eleverne klar til at tage en international uddannelse, løfte deres engelskkundskaber til et helt nyt niveau og give dem et internationalt udsyn.

 

Logisk skridt

Det handler ikke kun om at tilbyde sprogligt interesserede elever en ekstra udfordring. For flere af eleverne er det et logisk skridt i retning af den uddannelse, som de gerne vil tage. På flere uddannelser er lærerbøger og undervisningen allerede på engelsk.