Science og Talent

Sorø Privatskole er Science og Talent skole.

”Certifikatet er et bevis på vores daglige fokus på talentudvikling. Vi har sat klare mål for talentarbejdet på Sorø Privatskole og vi har uddannet to talentvejledere til at hjælpe med at planlægge undervisningen, og ikke mindst identificere de her elever med talent eller særlige forudsætninger,” -Nanna Kofoed Øhrgaard

Særligt talentfulde elever

Skolen er certificeret Science og Talent skole, fordi vi skaber et læringsmiljø, der øger elevernes faglige præstation. Et læringsmiljø hvor også de særligt talentfulde elever bliver en naturlig del af skolens virke.

Uddannede talentvejledere

Gunhild (GEM) og Simon (SEN), der er nyuddannede talentvejledere, vil hjælpe med identificeringen af elever med talent eller særlige forudsætninger samt planlægning af undervisningen.

Astra, det nationale center for læring i natur, teknik og sundhed 

Sorø Privatskole blev certificeret i forbindelse med den årlige Talentkonference hos ScienceTalenter 8. december 2016. Udover en række oplæg bød dagen på overrækkelse af certifikater til de første grundskoler i Danmark, som er blevet certificeret Science og Talent skole. Skolerne er certificeret af Astra, det nationale center for læring i natur, teknik og sundhed i Danmark, som er en sammenlægning af NTS-centeret, Danish Science Factory og ScienceTalenter.