Skolestart

Optag af nye elever på Sorø Privatskole sker i 0. klasse. For at sikre den bedste mulige start på skolen afholder vi indskrivningssamtaler, informationsmøder og besøgsdage før skolestart. Du kan læse mere om forløbet omkring skolestart herunder.

 

Optag af elever 

Eleverne optages på skolen efter dato for optagelse på ventelisten. Skolen kan dog se bort fra dette på baggrund af søskende på venteliste, søskende på skolen og hensyn til balancen mellem antallet af piger og drenge i klassen. Skolen har som udgangspunkt ingen optagelseskriterier. Det vigtigste er, at alle parter mener og tror på, at Sorø Privatskole er det rigtige skolevalg. I første halvår - skoleåret før barnet skal starte i skole - er der indskrivningssamtaler med barn og forældre og informationsmøder for forældre på skolen. I andet havlår - skoleåret før barnet skal starte i skole - er der fire besøgsdage (skoletimer) på skolen for børnene. Ugen før skolestart er der er et introfoløb for børnene i skolens SFO.

Tidsplan

  • 28. august 2019 - Informationsmøde for forældre, der har børn på venteliste (eller overvejer det) til 0. klasse, på skolen
  • Uge 43+44+45+46, 2019 - Indskrivningssamtaler for børn på venteliste og deres forældre på skolen
  • 28. november 2019 - "Skoletime" med musik for børn til kommende 0. klasse i salen på skolen
  • 23. januar 2020 - "Skoletime" for børn til kommende 0. klasse i et klasselokale på skolen
  • 27. februar 2020 - "Skoletime" med bevægelse for børn til kommende 0. klasse i et gymnastiksalen på skolen
  • 26. marts 2020 - "Skoletime" for børn til kommende 0. klasse i et klasselokale på skolen
  • 16. juni 2020 - "Skoletime" for børn til kommende 0. klasse på legepladsen på skolen
  • Uge 32, 2020 - Introuge for børn til kommende 0. klasse i SFO'en på skolen

(der kan ske ændringer i tidsplanen i løbet af året)

  

Spørgsmål?

Hvis I har spørgsmål omkring skolestart i 0. klasse, så kontakt afdelingsleder for indskoling, SFO & klub Johnnie Christiansen, 20 90 41 58, joc@sprs.dk.