SPRS-elever nupper første- og andenpladsen i cyklistprøve

Onsdag deltog 25 elever fra kommunens 7. klasser i den årlige cyklistprøve. Konkurrencen skulle have været afgjort før sommerferien, da eleverne gik i 6. klasse. Men pga. corona blev prøven udsat til efter sommerferien.

På første- og andenpladsen i den individuelle konkurrence kom Noah Belli Jørgensen fra 7.X og Marie Printz fra 7.Z.

”Det er mange år siden, vi har opnået både en første- og en andenplads til cyklistprøven. Så stort tillykke til begge. Det er en flot præstation, og vi er meget stolte,” siger viceskoleleder Lene Topshøj.

Udover de to cyklister på podiet var SPRS repræsenteret i konkurrencen med Rosa Abrahamsen 7.X, Selma Rouabah 7.Y, Rosaline Johansen 7.Y og Hjalte Holm 7.Z.

Hver elev skulle først en cykeltur gennem manøvrebanen i Sorø Borgerskoles gymnastiksal. Derefter skulle de ud på en rute gennem Sorø by. Det var kommunens folkeskoler og Sorø Privatskole, der kæmpede mod hinanden.

Præmien til den samlede vinder af finalen er en ny cykel til 5000 kroner.

- Jeg synes selv, at jeg var meget god. Man håber jo altid, at man vinder, fortæller Noah til Sjællandske medier. Marie på andenpladsen vandt et gavekort på 500 kroner.

Vandrepokalen for det gennemsnitligt højeste antal point gik til Frederiksberg Skole.

På foto ses fire af deltagerne fra SPRS. Vinderen Noah ar desværre syg, da foto blev taget torsdag. Det samme var Rosa. Fra venstre ses Hjalte, Selma, Rosaline og Marie.

Se omtalen på Sjællandske Medier, hvor der i billedserien er et foto af vinderen af årets cyklistprøve, Noah og nummer to Marie: