Anerkendelse af ansatte

Sorø Privatskole uddeler pins/nåle til alle medarbejdere, hvor skolens logo er trykt sort på hvidt. Derudover overrækker skolen pins/nåle til medarbejdere, der har været en del af skolen i 10 år eller mere, som en symbolsk anerkendelse af deres arbejde.

 

Gensidig anerkendelse

Det handler ikke blot om at anerkende en medarbejder for en særlig indsats. Det handler grundlæggende om at anerkende vedkommende som en person. Menneskets selvforståelse afhænger på mange måder af den måde, det ser andre mennesker på. Anerkendelsesforholdet må derfor være gensidigt for at lykkes. Hvis man ikke selv anerkender den modpart, som man søger anerkendelse fra, mister forholdet sin betydning.

Mange medarbejdere har været en del af skolen i en årrække, og det er altid beundringsværdigt, når medarbejdere giver så mange år af deres liv til en arbejdsplads. 

 

Forskellige pins

Siden skoleåret 2015-16 overrækker skolen pins/nåle til medarbejdere, der har været en del af skolen i 10 år eller mere, som en symbolsk anerkendelse af deres arbejde. 10 år på skolen medfører en "sølv" pin/nål. 20 år på skolen medfører en "guld" pin/nål. Og 30 år på skolen medfører en "guld m. sten" pin/nål.
 

Hvid pin/nål: Alle skolens medarbejdere har den hvide pin/nål, hvor skolens logo er trykt sort på hvidt. Se listen over medarbejdere under "Kontakt" og "Medarbejdere".

Sølv pin/nål: Agnes Junker, Christin Lihn Mikkelsen, Jane Lambrecht Keelia, Julie Holst Andersen, Lisbeth Sørensen, Mona Kold Mastrup, Mona Petersen, Nanna Kofoed Øhrgaard, Nicolle Gerelle, Søren Mølholm og Thomas Wenzell Aziz har modtaget en sølv pin/nål, fordi de har været en del af skolen i 10 til 20 år.

Guld pin/nål: Bjarne Simonsen, Lene Topshøj, Pernille Berggren, Tórður á Brúnni og Tina Hagemann har modtaget en guld pin/nål, da de har været en del af skolen i 20 til 30 år.

Guld m. sten pin/nål:  Anne Larsen, Axel Karlshøj, Birgit Rasmussen, Finn Højland Nielsen, Jette Ekholm, Mie Højland-Nielsen har modtaget en guld m. sten pin/nål, idet de har været en del af skolen i 30 år eller mere.