Skolefest og farver

Årets skolefest bød på et brag af en teaterkoncert under temaet "en del af noget større".

Stemningen var høj, da forældre, elever og skolens medarbejdere samledes i Sorø Hallerne til årets skolefest lørdag den 9. marts.

Aftenen blev indledt med teaterkoncerten "En del af noget større", hvor en række af skolens elever og lærer opførte en imponerende perlerække af sange, kæmpe hits og musikalske oplevelser i et kæmpe lyd- og lysshow, der i den grad imponerede.

"Årets teaterkoncert handler om at være ung med livets op og nedture. Vi skal huske på, at sådan er livet også, for voksen- og børnelivet er ikke lutter lagkage. Vi kommer til at møde modstand, og vi kommer til at blive valgt fra i nogle situationer. Ja, vi kommer til at få en hel masse nej'er. Det skal vi som voksne huske at lære vores børn. Det er med til at styrke vores robusthed, som er en stærk kvalitet i livet," sagde skoleleder Nanna Øhrgaard i sin velkomsttale.

Efter koncerten gik forældre og elever ombord i indskolingens overdådige kagebord, og der var hygge ved bordene, mens Christoffer Brodersen spillede op til dans. Der var gang i de to diskoteker for hhv. små og store elever.

En festlig aften.