Skoleledelsen bliver analog

Så er skoledagen ved at slutte på uge 3 i coronacation, som jeg har opsnappet, at det hedder blandt de unge. Det har været nogle surrealistiske uger, hvor skolen i den grad har skullet vænne sig til at agere på helt andre måder end normalt, og hvor vi har kunnet mærke, hvor meget socialkontakt betyder for os alle sammen. Dette er noget vi tager for givet till dagligt, og som vi nu med længsel ser frem til igen bliver en naturlig del af vores liv.

Så er skoledagen ved at slutte på uge 3 i coronacation, som jeg har opsnappet, at det hedder blandt de unge. Det har været nogle surrealistiske uger, hvor skolen i den grad har skullet vænne sig til at agere på helt andre måder end normalt, og hvor vi har kunnet mærke, hvor meget social kontakt betyder for os alle sammen. Dette er noget vi tager for givet til dagligt, og som vi nu med længsel ser frem til igen bliver en naturlig del af vores liv.

Rundtur til medarbejdere

I denne uge valgte Lene og jeg at køre rundt till alle medarbejdere med påskeæg og hilsner, så vi kortvarigt, og med afstand, kunne ønske hinanden god påske, og få set hvordan vi hver især har det under disse mærkelige forhold. Vi har tilbagelagt over 600 km. og været rundt på det meste af Sjælland, lige fra Tuse næs i nord til Toksvær i syd, Korsør i vest og Gl. Havdrup i øst. Vi har været over land og by og over stok og sten, og hvor har det bare været fuldstændig fantastisk at se alle kollegaerne igen og opleve hvordan de, med deres positive sind, hænger i derude i helt uvante rammer.

Jeg ville ønske, at vi også kunne nå rundt til alle vores elever, men det er nok for stor en mundfuld for Lene og jeg. Dog ved jeg, at flere af jer har fået besøg af jeres lærere, hvis ikke fysisk så digitalt helt ind i jeres stuer. Jeg var selv så heldig at hilse på flere af jer over diverse vidoeopkald, da jeg kom rundt til kollegaerne, som intetanende sad i videoopkald med deres klasser. Jeg har nydt at se jer alle sammen.

Påskeferie

Nu håber jeg, at I alle får en rigtig dejlig påskeferie, hvor I får slappet af fra Nernundervisning, afleveringer mm og i stedet får hygget med familien, lagt puslespil og set netflix, gået ture og lavet god mad. Lov mig at I fortsat passer på hinanden derude, så vi snart kan åbne skolen igen og få liv og glade dage ind igennem døren.

Glade og forhåbningsfulde påskehilsner fra en skoleleder, (som føler sig meget privilligeret over at få lov til at lave skole med netop JER! 80 medarbejdere, 656 elever og 1300 forældre).

Tak for jer, og pas godt på hinanden.