Det forsømte forår

De første uger af vores nye virkelighed er gået, og det er gået super godt! Det har været en fornøjelse at få alle elever og medarbejdere ind på skolen igen. Det er så skønt at se glade og livsbekræftende elever, som nyder samværet med hinanden og deres lærere.

Vi kører nu på de sidste dage af foråret, lige om lidt står der sommer i kalenderen og sommerferien kommer farende - om bare 4 uger.

Foråret blev for os alle en hel del anderledes end forventet. Vi var da kun lige kommet ind i forårsmåneden, og de første påskeliljer stod i fuldt flor, da landet blev lukket ned. Til at starte med til stor jubel hos mange af eleverne, men foråret skulle vise dem, at de en dag skulle længes efter at komme i skole igen.

Det forsømte forår bød på aflysning af skolefest, f-uger, faglige dage i Tivoli, koncerter, Berlintur, prøver, kastanjebal, sidste skoledag for 9. årg., festival, forældremøder, førskole, forældresamtaler og meget meget mere.

Mange ting forsvandt og blev helt anderledes end forventet, men jeg er sikker på, at når vi kommer lidt mere på afstand af det hele, vil vi opleve, at der også er kommet meget godt ud af denne periode.

Personligt fik jeg fornøjelsen af at stå skolepatrulje sammen med mange af mine kollegaer, og det var så dejligt at møde alle elever og mange forældre hver morgen, at jeg nu har måttet give færdselspinden tilbage til eleverne, og i stedet stå ved siden af og sige ”godmorgen” til jer, der kommer forbi. Det nyder jeg meget og det er en fantastisk start på dagen.

Mon ikke at vi her kan sende en tanke til tiden med den strenge lektor Blomme, som helt sikkert også ville have stået uden for skolen for at sige ”godmorgen”. Han havde nok gjort det for at indgyde frygt og respekt hos eleverne, - jeg, derimod, for at få set så mange af jer som muligt i øjnene og ønske jer en dejlig dag. 

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Rigtig god Pinse til jer alle sammen!